Hrozné zločiny gadžov - politikov

Vlani v druhej polovici roka spáchali gadžovia-politici hrozné zločiny voči nášmu robotnému ľudu z osád - hnedokožcom. Nejaký neznámy kotlebovec verejne prehlásil, že naši hnedokožci sú paraziti, iba kradnú, lúpia a nerobia (v tom sa vraj podobajú červenokožcom - indiánom). Neskôr ho v tom podporil aj expremier. Zdvihla sa vlna odporu voči tomuto tvrdeniu, ktorá bola väčšia ako cunami pri Fukušime (pravdupovediac tento odpor sa vyskytol takmer iba u mimovládok, ktoré sú vraj tiež iba paraziti ako hnedokožci a okrem toho ešte oblbujú hlúpu slovač). Žiadali čo najprísnejšie tresty, naše zhovievavé súdy vyrubili iba nejakú pokutu a podmienečný trest. V minulosti nejaký učenec prehlásil, že slovo je ostrejšie meča. No, keby si mal skutočne vybrať, či ho má niekto dosekať ostrými slovami, alebo ostrým mečom, asi by túto svoju hlášku obratne zásadne opravil. Mimovládky tvrdili, že naši hnedokožci z tohto obvinenia budú mať takú hlbokú traumu, že sa z nej budú liečiť ešte aj ich nasledovné generácie. Okrem toho môžeme prísť o cennú pracovnú silu, lebo na základe takéhoto slovného prenasledovania naši hnedokožci budú mať možnosť požiadať o azyl v ktorejkoľvek európskej krajine. Stratíme tak chrbtovú kosť zamestnancov nášho priemyslu (alebo možno análny otvor?). Už aj kráľ Štefan vyhlásil, že požehnaná je ríša, v ktorej žije viac národov, ktoré sa môžu navzájom obohacovať. Nuž čím nás môžu hnedokožci obohatiť? Svojimi zvykmi (či skôr zlozvykmi), tancom, spevom či jazykom s bohatou zásobou až 50 slov? Niektorí nenávistníci tvrdia, že naše Slovensko môžu tak obohatiť akurát svojím trusom. No to nie je zlý nápad - niektoré tichomorské ostrovy predsa vyvážali a vyvážajú vtáčí trus - guáno, ale to by sme museli hnedokožcov kŕmiť denne iba rybami! To by ale asi ani hnedokožci a ani ľudskoprávne organizácie neakceptovali. Jedna klebetnica z organizácie, ktoré majú pomáhať ľuďom v núdzi určite klamlivo tvrdila, že hnedokožci svoje sociáne dávky najviac míňajú na hazardné hry, chľast a cigarety.
A keby aj! Však sú to ich peniaze, poctivo zarobené od Sociálky! Hnedokožci sú etnikum hravé a keďže už nemajú husle ani basu (v tej síce veľa z nich sedí z času na čas, ale hrať ich tam nik neučí) a tak si našli náhradné hranie na automatoch. A že zo smútku nad svojím ťažkým osudom si raz za čas dovolia nejaký lacný alkohol a pašované cigarety? V škole ich gadžovskí učitelia nič nenaučili, narodili sa a žijú v osade bez patričného vybavenia, ktoré im gadžovia nie sú schopní poskytnúť - samozrejme bezplatne. Do práce ich nikto nechce zobrať, hoci nie sú žiadni fluktuanti - so Sociálkou niektorí pracujú od ranej mladosti až do svojho skonu.
Na druhej strane sa vraj stali aj nejaké drobné priestupky hnedokožcov voči gadžom. Nuž hnedokožci sú etnikum družné a oni by sa aj radi priatelili a navštevovali sa aj s gadžami. Ale keď nešla hora k Mohamedovi, tak išiel Mohamed k hore. Gadžovia ich nenavštevujú, tak hnedokožci navštevujú gadžov, či už v noci, alebo cez deň. Upratujú im dvory, záhrady - keďže šarapatí vtáčia chrípka, tak zoberú na likvidáciu všetku hydinu (obetujú sa a skonzumujú ju), nepotrebné haraburdie dajú do zberu. Navštevujú aj ich domy, poupratujú a zoberú všetky nepotrebné veci a pohodené finančné prostriedky. Nevďační gadžovia však tvrdia, že ich okrádajú. Tí hlúpi gadžovia nevedia ako sa správať - majú priniesť každý deň pred osadu jedlo, nápoje, nejaké peniaze a bol by kľud.
Niektoré udalosti ukazujú, že to gadžovai nevedia pochopiť. V nejakej dedine odmietli mladému hnedokožcovi naliať po záverečnej a keď tam znovu prišiel pekne poprosiť, tak ho slovne a vraj aj fyzicky napadol nejaký gadžo. Hnedokožec sa statočne bránil a prizabil ho kolom, ktorý predtým ale vytrhol z rúk zúrivému gadžovi. Jasná sebaobrana.
V ďalšej dedine vraj mladí hnedokožci ťahali za vlasy mladú gadžovku (však takto niekedy chlapci prejavujú svoju náklonnosť voči dievčatám), čo si jej rodičia mylne vysvetlili a jej matka brutálne napadla jedného nevinného hnedokožca a spôsobila mu psychickú ujmu. Jej manžel v tom  ešte pokračoval a zúrivo napadol skupinu 10 hnedokožcov, ktorí sa urputne bránili - kopal ich ešte aj keď bol na zemi a tak mu okrem obranných rán do hlavy uštedrili ešte aj zopár kopancov. Opäť jasná sebaobrana.
V ďalšej dedine išiel násilnícky hasič- gadžo vraj blahoželať k Novému roku - ale slovne a fyzicky napadol nevinných hnedokožcov (alebo sa chystal) a tak mu mladý hnedokožoc rozbil lebku - v sebaobrane.
Na moste pri nejakej osade stará baba - striga zase slovne a fyzicky napadla bezdôvodne 4 nevinných hnedokožcov- žiakov (mali síce už 13 a 14 rokov, ale boli iba tretiaci), oni sa iba bránili jej útokom, stará pri tom rozhadzovaní stratila nejaké veci, ale aj mladí hnedokožci pri tom stratili nejaké peniaze. Tak sa tá ježibaba rozzúrila, že prepadla cez zábradlie dolu z mosta. Mladí hnedokožci pozbierali vytratené veci, potom ich doma vytriedili a išli jej vrátiť poctivo, čo
nebolo ich. A tá striga ich udala, že oni ju napadli a zranili - svedkov nemá a tí štyria nevinní žiaci zhodne tvrdili, že ona ich napadla a oni konali iba v sebaobrane.
V jednej osade sa ukázal aj Veľký žaľuď - Kýška a sľuboval hnedokožcom, že keď budú voliť jeho, tak sa nemusia ničoho a nikoho báť a že do basy pôjde každý gadžo, ktorý len náznakom bude napádať slovne tento pracovitý ľud z osád. Možno to podporil aj nejakými financiami, lebo ho nadšene vyprevádzali z osady - tak sa treba chovať voči hnedokožcom!


S pozdravom Rudolf Krasňanský, alias Ruud 

Komentáre